Spelt eierkoekenmix (500 gram)
Benodigheden
500 gram Spelt eierkoekenmix
245 gram koud water
7,5 gram ammonium.
Bereidingswijze
Ammonium vooraf oplossen in het te doseren water gedurende 10 minuten. Meng de grondstoffen in een planeet menger met vlindergard 5 minuut in de 1e versnelling. Beslagtemperatuur Ca. 21˚C Verwerking Met doseerapparatuur of handmatig op een licht ingevette en met bloem bestoven plaat brengen. Bakken Rotatie-oven: 8 à 9 minuten bij circa 225˚C met weinig stoom Inschietoven: 8 à 9 minuten bij circa 240˚C met weinig stoom en matige vloerwarmte. Decoreren met speltvlokken of speltmeel
Klanten kochten ook
- Spelt volkoren (5 kg) Kollenberger
ProductinformatiePuur Spelt volkoren meel van Limburgse bodem zonder enige toevoeging.
€ 13,50 - Spelt volkoren (1 kg) kollenberger
Puur Spelt volkoren meel van Limburgse bodem zonder enige toevoeging..
€ 2,95 Op Voorraad
Roggemeel 1 kg – Rijk aan Vezels en SmaakFijn integraal gemalen volkoren roggemeel, ideaal voor het bakken van smaakvol roggebrood en andere traditionele baksels. Rijk aan vezels en arm aan verzadigde vetten.
€ 2,25- Speltpops (250 gram)
Deze speltpops zijn met melk of yoghurt naar eigen keuze een heerlijk ontbijt, of eet ze los uit de hand als gezonde snack.
€ 1,70 - Decoratie (Vlaaien) suiker 1 kg
Decoratiesuiker (vlaaien suiker) .
Deze suiker smelt niet en blijft dus intakt na het bakken.€ 5,50