Spelt eierkoekenmix (1kg)
Benodigheden
500 gram Spelt eierkoekenmix
245 gram koud water
7,5 gram ammonium.
Bereidingswijze
Ammonium vooraf oplossen in het te doseren water gedurende 10 minuten. Meng de grondstoffen in een planeet menger met vlindergard 5 minuut in de 1e versnelling. Beslagtemperatuur Ca. 21˚C Verwerking Met doseerapparatuur of handmatig op een licht ingevette en met bloem bestoven plaat brengen. Bakken Rotatie-oven: 8 à 9 minuten bij circa 225˚C met weinig stoom Inschietoven: 8 à 9 minuten bij circa 240˚C met weinig stoom en matige vloerwarmte. Decoreren met speltvlokken of speltmeel
Klanten kochten ook
Op Voorraad
Volkoren meel grof gemalen 1 kg – Ambachtelijk en rijk aan vezelsDeze 100% volkorenmengeling is gemaakt van de allersterkste tarwevariëteiten, waardoor het meel een uitstekende verwerkbaarheid heeft en zorgt voor een aanzienlijk volume in je baksels. De toevoeging van geroosterde mout geeft je…
€ 2,30Op Voorraad
Zeeuwse bloem 1 kg – Voor koekjes, wafeltjes en pizzaDeze fijne, lichte bloem is afkomstig uit Zeeland en staat bekend om het lage eiwit- en glutengehalte. Dit maakt Zeeuwse bloem ideaal voor baksels en gerechten die een lichte en luchtige structuur vereisen, zoals speculaas, droge…
€ 2,00