Soezen Poeder Compleet 500 gram
Kompleet Soezenpoeder Recept: 1500 g Kompleet Soezenpoeder 1500 g Water (20°C) 2100 g Heelei Werkwijze: Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur brengen. Soezenpoeder in het bekken en meng met de vlindergard het heelei in 3 x toe en daarna het water in 3 x toe. Meng gedurende 1 minuut met de vlindergard in de eerste versnelling. Vervolgens nog 4-6 minuten in de derde versnelling gladdraaien. Oventemperatuur : ca. 220°C. Baktijd : ca. 25 - 30 minuten Tip: -Voor een mooie gladde soes moet er stoom in de bakruimte gebracht worden.
Inclusief BTW.
Klanten kochten ook
- Kapselmix-Moscovisch-Mix 1 kg
Biscuit (kapsel)mix die zich kenmerkt door een hoog opklopvermogen in de kuip, een zeer fijne structuur met hoge draagkracht, gelijkmatige korst die niet loslaat van de kruim en het niet terug invallen na het bakken.
formaat…€ 4,00 - Top Banketbakkers room 1 kg ( koude bereiding )
Topproduct voor de bereiding van gele room. Deze mix is de rijkste gele roommix van het Limburgs Bakwinkeltje.
Recept: 400 Gram roompoeder ; 1 Liter water of melk.Ingrediënten
suiker; gemodificeerd aardappelzetmeel; volle…€ 5,50 - Kruimeltjes Deeg Mix 500 Gram
Aan deze mix hoeft alleen nog (room)boter toegevoegd te worden.
Met deze mix bent u verzekerd van de lekkerste kruimels op uw vlaai.
Inclusief BTW.€ 2,50 toevoeging voor in de bloem
Limburgse Vlaaien Poeder 1 kgLimburgse Vlaaienmix is geschikt voor alle vlaaien. Deze vlaaienmix geeft een soepele verwerking en een korte afbeet. Het product bevat zout.
Dit product is een toevoeging, op 1kg bloem gebruikt u 400 gram mix.
Bloem 100% 10000…€ 6,00- Chocolade Bisquit / Kapselmix 1kg
RECEPT: Chocolade Kapselmix : 0.500 gr, Ei : 0.300 gr, Water : 0.115 gr.
Meng alle ingrediënten met een garde 9 minuten in de 3de versnelling van de planeetmenger.
Vul een taartpan (ø 24 cm) met 400 gram beslag.
Baktemperatuur:…€ 5,75 - American Browniemix 500 gram
Werkwijze/ dosering:
1.000 gram American Browniemix
250 gram ei
200 gram water
100 gram boter
Optioneel: 125 gram noten en/of rozijnen
Grondstoffen met de vin tot een glad beslag mengen. Circa 3 min op stand 1 van de…€ 3,50 Amerikaanse Patent
Luxe Bloem 1 kgKenmerken van onze luxe bloem zijn: uitstekende eiwitkwaliteit, draagkracht, regelmatige kruimstructuur en de uitstekende malsheid. Bij gevulde broodsoorten komt bij een hoge dosering veredeling en vullingen de specifieke…
€ 2,30- Bindmiddel Koud 1kg
Speciaal bindmiddel voor het binden van uw vruchtensap,volgens de koude bereiding,snijvast,bakvast en vriesvast.
100-120 gram bindmiddel en 200 gram suiker droog mengen en dan 1000ml vruchtsap overgieten omroeren en dan de…€ 5,95 - Appelblokjes 5ltr.
Ingredienten: appelstukjes,water,voedingszuur: citroenzuur.
Suikergehalte€ 11,50