Luikse Wafel Mix 5KG
Een Luikse wafel, ook wel suikerwafel of Gaufre de Liège genoemd, is een Belgisch gerecht, dat zijn oorsprong vindt in de Belgische stad Luik. De Luikse wafel is over het algemeen zwaarder dan een Brusselse wafel, en er wordt parelsuiker in verwerkt.
Deze mix is exclusief de parel suiker. Deze vindt u op de pagina "suikers" (suikerkorrels).
Receptuur
Luikse Wafelmix 100%, 1.000 g
Water 35%, 350 g
Boter (zacht) 20%, 200 g
Verse Gist 10-12.5%. 100-125 g (Droge Gist: 50-62,5)
Vulling: Parelsuiker 50-60%, 500-600 g
Werkwijze
Kneden: Type spiraal
2 min traag, 4-6 min snel, Meng de parelsuiker onder.
Rust: 10 min
Afwegen, opbollen: 75-125 g
Rust: 50 min
Bakken: 2-3 min in een wafelijzer met grote ruiten.
Inclusief BTW.
Klanten kochten ook
- Suiker Korrels P4 1 kg
Suiker korrels voor het bereiden van oa Suiker-broden en Suiker Wafels.
€ 5,50 - Suiker Korrels P4 10 kg
Suiker korrels voor het bereiden van oa Suiker-broden en Suiker Wafels.
Parelsuiker P4 nibs 10 kg
Parelsuiker P4 formaat verpakt per 10 kg. Parelsuiker is een harde, samengedrukte kristalsuiker. Parelsuiker smelt niet tijdens het…€ 26,63