Bavaroise Caramel 2500 gram
Met de mix voor caramelbavaroise maak je op eenvoudige wijze een verrukkelijke bavaroise met hazelnootsmaak. Uitstekende combinatie bij verschillende soorten gebak of als dessert in combinatie met ijs.
Ingrediënten:
suiker, glucosestroop (gedroogd), gelatine, natuurlijk aroma(bevat melk), voedingszuur(E330), karamelsuikersiroop, leurend levensmiddel concentraat (wortel), zout.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie kj/kcal 1654/389, vetten 0,4g, waarvan verzadigd 0,1g, koolhydraten 87g, waarvan suikers 83g, eiwit 10g, zout 0,19g.
Recept:
1000 g. slagroom (ongezoet) opkloppen totdat het "lobbig" wordt (dus niet te stijf maar op "yoghurt" dikte). Hierna 200 g. bavaroisemix en 200 g. (cc) water (20'C) tot een gladde massa mengen en dit door de slagroom spatelen.