Fondant Glaceer 15 kg
Ingrediënten: Suiker, glucosesiroop, water.
Hagelwitte fondant/glaceerfondant voor gebruik in vullingen en crèmes en natuurlijk voor het glaceren van gebak. Denk hierbij ook aan roze koeken, tompoucen, etc. Het product is diepvriesbestendig.
Gebruiksaanwijzing voor glaceren:
Neem de gewenste hoeveelheid fondant en verwarm deze fondant in een pan of au bain Marie al roerend tot 40-45 °C.
De fondant kan naar behoefte worden verdund met 5 tot 10% water.
Smeer de fondant met een glaceermes over het gebak of dip je gebak in de fondant.
Glaceerfondant is ook goed te kleuren Ook kan je smaakstoffen aan de fondant toevoegen. De fondant is ook zeer geschikt voor het maken van (houdbare) fondantcrème.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 1496 kJ / 352 kCal.
Vet: 0 gr.
waarvan verzadigd : 0 gr.
waarvan plantaardig: 0 gr.
Koolhydraten: 88 gr.
waarvan suikers: 78,4 gr.
Eiwitten : 0 gr.
Zout: 0,01 gr.