Bavaroise Bosvruchten 2500 gram
Met de mix voor bosvruchten bavaroise maak je eenvoudig een verrukkelijke bavarois met bosvruchten smaak. Daarnaast ook geschikt als vulling of dessert.
Recept:
500 g. slagroom (ongezoet) opkloppen totdat het "lobbig" wordt (dus niet te stijf maar op "yoghurt" dikte). Hierna 125 g. bavaroisemix en 100 g. (cc) water (20'C) tot een gladde massa mengen en dit door de slagroom spatelen. De bavarois is nu klaar voor gebruik, na 1 uur wordt het stijf en kan dan eventueel ook ingevroren worden.
Ingrediënten:
suiker, glucosestroop (gedroogd), gelatine, cranberry (gedroogd), frambozen (gedroogd), bosbessen (gedroogd), bramen (gedroogd), vlierbessensap, voedingszuur(E330), aroma, zout, kleurstof(E163 (sulfiet))
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie kj/kcal 1594/381, vetten 0g, waarvan verzadigd 0g, koolhydraten 83g, waarvan suikers 67g, vezels 1g, eiwit 8g, zout 0g.