Brusselse Wafelmix 5kg
Zeer gemakkelijk recept voor de bereiding van de klassieke Brusselse wafels.
Brusselse wafelmix 200 g,
Boter 50 g, Melk 200 g, Ei 50 g.
Cremeer de boter en voeg alle andere ingrediënten toe.
Meng alles tot één beslag gedurende
5 min op lage snelheid. Rust ± 60 min
Bakken: 5 à 6 min in een wafelijzer.
Bestrooi met poedersuiker.
Ingrediënten: suiker; TARWEbloem; zoetstof: E420; aardappelzetmeel; rijsmiddel: E450i, E500ii; emulgator: E482 (palm), E472e (zonnebloem), E470a (palm), E472b (palm), E471 (palm), E477 (palm); maltodextrine; magere MELKpoeder; verdikkingsmiddel: E415; gejodeerd zout; stabilisator: E450i, E450iii; aroma; kleurstof: E160b, E160a
Nutritionele specificaties (per 100g)
Energie (kcal) 346 kcal Energie (kJ) 1.467 kJ
Vetten - waarvan: 1,31 g
- Verzadigde vetzuren 1,03 g
- Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0,05 g
- Meervoudig onverzadigde vetzuren 0,22 g
Koolhydraten - waarvan: 85,98 g
- Suikers 35,10 g
- Polyolen 16,14 g
- Zetmeel 34,73 g
Vezels 0,81 g
Eiwitten 3,74 g
Zout (= Natrium x 2,5) 0,9589 g
Volgens EU Verordening 1169/2011. Op basis van berekeningen