Boek: Het grote regionale bakboek
€ 29,99
Samenvatting
Recepten uit de jaren 20, 30, 40 en 50 die door bakker Noël Cuppens zijn vader zijn ontwikkeld en vervolgens door hem zijn verfijnd, staan allemaal in dit boek. Noël vond het zonde dat al deze recepten verloren zouden gaan en hij besloot ze daarom in een boek te gieten: “Het grote regionale bakboek”. In het boek staan 40 oude, beproefde en verrukkelijk recepten waarmee je al je gasten wilt verrassen. Van zwarte woudbrood via theekoek tot havermoutkoekjes en knöbbelkesvlaai, niks laat aan de verbeelding over. Enkele grote koekjesfabrikanten hadden voor de recepten wel geld willen geven, maar dit hield hij altijd af. Er waren zelfs plannen om in China een fabriek op te starten, voor de productie van zijn havermoutkoekjes. Noël wilde niet dat er industrieel gebakken werd met zijn recepten en hield daarom de boot af. Nu geeft hij zijn recepten vrij in dit receptenboek, het is dus een echte eer om uit dit boek te mogen bakken. Na het bakken van deze recepten ga je vast laaiend enthousiast zijn en je gasten laten genieten.