Berlinerbollen Mix 1kg
Recept: 1000 gram Berlinerbollenmix , 200 gram ei, 60 gram Verse gist of 30 gram droge gist, ong. 290 gram water.
-Kneedtijd 4 min. Lanzaam, 6-8 snel
-Bolrijs 15 minuten
-Verdelen en opbollen
-Bollen met rijstmeel bestuiven en lichtjes aandrukken.
-Narijs: ca. 75 minuten (bij voorkeur 32 °C)
-Ong. 20 minuten laten aandrogen
-Olie temperatuur: 175 °C
-Frituren Bakken: 6-8 min. aan ieder zijde van de bol 2x laten bakken !!
Ingredienten: tarwebloem, koolzaadolie, weipoeder, suiker,emulgatoren E471, E472e, eiwitpoeder, tarwegluten, melksuiker, palmolie, zout, rijsmiddelen E450, E500, E341, aroma, meelverbeteraar E300, enzymen.
Klanten kochten ook
- Top Banketbakkers room 1 kg ( koude bereiding )
Topproduct voor de bereiding van gele room. Deze mix is de rijkste gele roommix van het Limburgs Bakwinkeltje.
Recept: 400 Gram roompoeder ; 1 Liter water of melk.Ingrediënten
suiker; gemodificeerd aardappelzetmeel; volle…€ 5,50 - Luikse Wafel Mix 1KG
Een Luikse wafel, ook wel suikerwafel of Gaufre de Liège genoemd, is een Belgisch gerecht, dat zijn oorsprong vindt in de Belgische stad Luik. De Luikse wafel is over het algemeen zwaarder dan een Brusselse wafel, en er wordt…
€ 4,50