Steensma Citroen mascarpone cake 10 Kg
Poeder bestemd voor de bereiding van cake met ctiroen extract en mascarpone.
Breng de grondstoffen op bakkerijtemperatuur. Draai de boter met een vlindergard soepel (niet luchtig). De rest van de grondstoffen toevoegen en het geheel ca. 2 minuten in de tweede versnelling gladdraaien, naar gelang van de hoeveelheid beslag en de snelheid van de machine.
Bak de cake in 60 minuten (cake ca. 450 g) bij een oventemperatuur van ca. 160°C.
Gebruiksadvies:
Boter/margarine van 21 à 23°C met de vlinder soepel draaien (niet luchtig). De rest van de grondstoffen toevoegen en het geheel 2-4 min.in de 2e versnelling glad draaien, naar gelang de hoeveelheid beslag en de snelheid van de machine.
Advies soortelijk gewicht: 900 g/l. Oventemperatuur: ± 160°C. Baktijd cakes van ca. 1.000 g: 75 minuten. Baktijd cakes van ca. 450 g: 65 minuten.
Tip: Blikken direct na het lossen van de cake schoonmaken.
Bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en/ of additieven zoals omschreven in verordening EC 1829/2003 en EC 1830/2003.
Ingrediënten : suiker (45%) , tarwebloem (40%), droge vruchtenstukjes (3% waarvan 3,8 % citroen), tarwezetmeel (3%), mascarpone (3%),fructose (2%), sojabloem (2%), <1% rijsmiddel (E450a, E500), emulgator (E471, E472b, E470 a, E472a, E472e), zout, verdikkingsmiddel (E415), melkeiwit, zuurteregelaar E330, natuurlijk citroen aroma.
Voedingswaarde per 100 gram
Energiewaarde 1.614 kJ, 381 kcal
Vetten, waarvan 4 g
Verzadigd 2 g
Enkelvoudig onverzadigd 0 g
Meervoudig onverzadigd 1 g
Koolhydraten, waarvan 79 g
Suikers 49 g
Vezels 2 g
Eiwitten 6 g
Zout 1,23 g
Bewaaradvies: koel en droog bewaren (15-20°C)
Inclusief BTW.