Berlinerbollen Mix 12,5 kg
€ 52,50
(inclusief btw)
Recept: 1000 gram Berlinerbollenmix , 200 gram ei, 60 gram Verse gist of 30 gram droge gist, ong. 290 gram water.
-Kneedtijd 4 min. Lanzaam, 6-8 snel
-Bolrijs 15 minuten
-Verdelen en opbollen
-Bollen met rijstmeel bestuiven en lichtjes aandrukken.
-Narijs: ca. 75 minuten (bij voorkeur 32 °C)
-Ong. 20 minuten laten aandrogen
-Olie temperatuur: 175 °C
-Frituren Bakken: 6-8 min. aan ieder zijde van de bol 2x laten bakken !!
Ingredienten: tarwebloem, koolzaadolie, weipoeder, suiker,emulgatoren E471, E472e, eiwitpoeder, tarwegluten, melksuiker, palmolie, zout, rijsmiddelen E450, E500, E341, aroma, meelverbeteraar E300, enzymen.