Uit voorraad leverbaar !!
Hyacint
Hyacint heeft een uitstekende eiwitkwaliteit, draagkracht. Hyacint geeft een regelmatige kruimstructuur en een uitstekende malsheid. Bij gevulde broodsoorten komt bij een hoge dosering veredeling en vullingen de specifieke kwaliteit m.b.t. draagkracht zeer tot zijn recht. Behoud van een optimale stand van het gebakken product. De malsheid is met Hyacint maximaal gewaarborgd. Mede door het ‘broodkarakter’ van de kruim bevat het eindproduct prettige eeteigenschappen.Hyacint wordt gebruikt bij de bereiding van beschuitbollen, luxe, zwaar veredeld gevuld groot- en kleinbrood en luxe kleinbrood.
- Beschuitbollen
- Luxe, zwaar veredeld gevuld grootbrood
- Luxe kleinbrood
- Luxe gevuld kleinbrood
Kenmerken
- Uitstekende eiwitkwaliteit
- Uitstekende draagkracht
- Regelmatige kruimstructuur
- Uitstekende malsheid
- Optimale standeigenschappen
Ingrediëntendeclaratie: Landen van herkomst: Tarwebloem 100 % FRA,GBR,DNK,SWE,DEU,NLD Tarwegluten 2 % FRA,NLD Tarwemoutmeel <1 % FRA,DEU,NLD,BEL Enzym <1 % DNK Meelverbeteraar: E300 <1 % CHN
Energie (kJ) 1451 kJ Zout 0,005 g Energie (kcal) 342 kcal Voedingsvezel 2,0 g Eiwit 14,4 g Koolhydraten 67,4 g Vit. B1 / Thiamine 0,07 mg Suikers 1,3 g Vit. B2 / Riboflavine 0,04 mg Vetten 1,0 g Vit. B3 / Niacine 1,0 mg - som van de vetzuren 0,7 g Vit. B6 / Pyridoxine 0,120 mg - verzadigd 0,1 g Vit. B11 / Folaat 22,0 µg - enkelvoudig onverzadigd 0,1 g Vit. E / Tocoferol 0,4 mg - meervoudig onverzadigd 0,4 g