Chocolade Eivorm Platte
Afmeting : 250 g - Holte van 135 x 205 x 75 h mm - Vorm 275 x 175 x 22 h mm
Kit bestaande uit 2 polycarbonaat eiervormen en 4 verchroomde veren, perfect om in één stap chocolade-eieren te maken. Praktische stap-voor-stap brochure binnenin. Als je gekleurde eieren wilt krijgen, borstel de vorm dan met vetoplosbare kleurstof of voeg het toe aan gesmolten chocolade. U kunt ook bloemmotieven of abstracte decoraties schilderen. Veel plezier met het personaliseren van de eieren met croissantdecoraties in royal icing of met kant-en-klare suikerdecoraties.
Hoe te doen: Tempereer de chocolade op de juiste manier, giet het in een van de twee holtes, overlap de tweede vorm en bevestig deze aan de andere met behulp van de verchroomde veren. Verdeel met roterende bewegingen de chocolade over het oppervlak van beide vormen. Laat bij voorkeur ongeveer 30 minuten afkoelen op een temperatuur van 19°/23°C alvorens het hele ei uit de vorm te halen.
Leverancier: Decora