Ingrediënten

200gramKollenberger Pannenkoekenmix
250mlMelk
2 à 3Eieren van de Poshoof
  Snufje zout
  Klontje boter of scheutje olie

Materialen

  • Mixer of Garde
  • Beslagkom
  • Koekenpan
  • Bollepel

Voorbereiding

  • Alle ingrediënten op kamertemperatuur.
  • Weeg alle ingrediënten af.

Bereiding

  • Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
  • Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
  • Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe.
  • Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
  • Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  • Een leuke tip; Serveer de Pannenkoek met Fruitvulling: Kersen of Appel Abrikozen of Pruimen
  • Eet smakelijk!

 

 

© 2014 - 2024 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss