Ingrediënten
200 | gram | Kollenberger Pannenkoekenmix |
250 | ml | Melk |
2 à 3 | Eieren van de Poshoof | |
Snufje zout | ||
Klontje boter of scheutje olie |
Materialen
- Mixer of Garde
- Beslagkom
- Koekenpan
- Bollepel
Voorbereiding
- Alle ingrediënten op kamertemperatuur.
- Weeg alle ingrediënten af.
Bereiding
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe.
- Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
- Een leuke tip; Serveer de Pannenkoek met Fruitvulling: Kersen of Appel Abrikozen of Pruimen
- Eet smakelijk!