Snel recept voor heerlijke brownies.
Florine mengeling Glutenvrij brood 30% 300 g
Eieren 75% 750 g
Choco glutenvrij en lactosevrij 100% 1000 g
Eventueel bakpoeder voor een iets luchtiger eindproduct.
Vulling:  Hazelnootjes eventueel toevoegen in stukjes.
Decoratie: Choco (glutenvrij en lactosevrij) Pure chocolade schilfers


Werkwijze

Meng de choco met de eieren tot een glad beslag.
Voeg de Florine glutenvrije broodmix toe en meng verder tot glad beslag.
Voeg de chocolade en de geplette hazelnoten toe op het einde van de
kneding op een trage versnelling.
Voor een gevulde brownie voeg hazelnoot extra toe. Schep de massa in
een vierkante bakvorm.
Bakken Ca. 30 à 40 min / 180°C
Decoratie Na bakken ca.10 min. laten afkoelen en afstrijken met choco.

Strooi vervolgens de chocoladeschilfers er over.

© 2014 - 2024 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss